Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Vi finder den bedste løsning sammen med dig!

I Farum, midt på Nordsjælland, finder du Robert Jakobsen Landinspektører ApS. Herfra servicerer vi kunder fra hele Sjælland med hovedfokus på Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi sætter en ære i at løse alle typer af opgaver lige fra afsætning, udstykning, skelfastsættelse og tinglysning til store planer og samarbejder med entreprenører og kommuner. I store som små opgaver har vi altid fokus på den bedste løsning for dig. Hver løsning er unik og et resultat af et tæt samarbejde med dig hele igennem processen.

Som udgangspunkt har du altid én landinspektør, som hjælper dig fra start til slut. Én som har styr på hele dit projekt og selv udfører alle opgaver i processen. Det sikrer dig en smidig proces uden lange overleveringer, et professionelt udført stykke arbejde af høj faglig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Lige nu er vi to landinspektører i firmaet. Vi er begge er beskikkede og kan løse samtlige af landinspektørfagets arbejdsopgaver. Vi driver en lille forretning, hvor det overflødige er skåret væk, så vi kan bevare fokus på høj faglighed, kvalitet og tilfredse kunder.​

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk