Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Robert Jakobsen Landinspektører åbner ny afdeling i Frederiksværk

- nu kan vi være tættere på vores lokale kunder

Robert Jakobsen Landinspektører har netop åbnet en ny afdeling på Pilevej 2C i Frederiksværk. "Vi har mange kunder i Frederiksværk og omegn og derfor er det mig en stor glæde at kunne placere en ny afdeling her, så vi nemmere kan hjælpe lokale kunder", fortæller Robert Jakobsen.

Robert Jakobsen har 25 års erfaring som landinspektør og tilbyder sammen med sine ansatte mange forskellige ydelser for alle typer kunder, både private og erhverv. "Vi hjælper dem med udstykning af grunde, opdeling i ejerlejligheder, udarbejdelse og tinglysning af servitutter og meget mere. Vi har også en række andre kunder som bygherrer, lodsejere, entreprenører, landmænd, ledningsejere, kommuner og staten", fortæller Robert.

​Robert Jakobsen startede sit firma i Farum i 2016 ud fra et ønske om at skabe mere smidige arbejdsgange og sætte kunden i centrum fra start til slut. "Det er vigtigt for mig at finde den bedste løsning sammen med kunden hver gang og at have et tæt samarbejde med kunden igennem hele processen. Hos os er der altid én landinspektør, som hjælper kunden fra start til slut, så kunden ved hvem han/hun skal kontakte, hvis der er spørgsmål osv."


​​Robert fik en flyvende start i 2016 med en stor efterspørgsel på hans ydelser, derfor har han sidenhen ansat yderligere to erfarne landinspektører. De tre arbejder nu tæt sammen for at løse firmaets opgaver og sikre kunderne høj kvalitet og en god service hver gang. De glæder sig til at hjælpe endnu flere kunder i Nordsjælland og ikke mindst i området omkring Frederiksværk.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Rådhustorvet 7, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

Pilevej 2C
3300 Frederiksværk
​Telefon: 47 78 19 00

E-mail: post@robert-jakobsen.dk

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk