Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Vi finder den bedste løsning sammen med dig!

I Farum og Frederiksværk i Nordsjælland finder du Robert Jakobsen Landinspektører ApS. Herfra servicerer vi kunder fra hele Sjælland med hovedfokus på Nordsjælland og Storkøbenhavn.


​Vi sætter en ære i at løse alle typer af opgaver lige fra afsætning, udstykning, skelfastlæggelse og tinglysning til store planer og samarbejder med entreprenører og kommuner. Vi har en filosofi om åbenhed og ærlighed. I store som små opgaver har vi altid fokus på den bedste løsning for dig. Hver løsning er unik og et resultat af et tæt samarbejde med dig hele igennem processen.

Som udgangspunkt har du altid én landinspektør, som hjælper dig fra start til slut. Én som har styr på hele dit projekt og selv udfører alle opgaver i processen. Det sikrer dig en smidig proces uden lange overleveringer og et professionelt udført stykke arbejde af høj faglig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Lige nu er vi tre landinspektører i firmaet, nemlig Robert Jakobsen, Stine Balsløv Jørgensen og Nikolaj Backman. Vi alle beskikkede og kan løse samtlige af landinspektørfagets arbejdsopgaver. Vi arbejder tæt sammen for at løse firmaets opgaver og sikre kunderne høj kvalitet og en god service hver gang.

Vi driver en lille forretning, hvor det overflødige er skåret væk, så vi kan bevare fokus på høj faglighed, kvalitet og tilfredse kunder.​​

Kontakt os

Kontakt os på telefon 44 48 81 87 eller send en e-mail

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Rådhustorvet 7, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

Pilevej 2C
3300 Frederiksværk
​Telefon: 47 78 19 00

E-mail: post@robert-jakobsen.dk

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk