Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Opmåling af skel foretaget af professionel landinspektør

Har du brug for en landinspektør, der kan hjælpe med opmåling af skel? Hos Robert Jakobsen Landinspektører står vi klar til at klare alle former for opmåling af skel uanset grundens størrelse. Vi holder til i Farum, men hjælper mange kunder i København og Nordsjælland med opmåling af skel.

Når du vælger at benytte os, får du en professionel landinspektør til at stå for opmåling af skel. Vi har en masse erfaring på området, der sikrer dig, at opmålingen foregår rigtigt. Vi holder os hele tiden opdateret på den nyeste viden inden for området. Vi forbedrer derfor vores kompetencer hele tiden, hvilket er til din fordel, når du har brug for opmåling af skel.

Vi har moderne landmålerudstyr

Når vi udfører opmåling af skel, gør vi det med moderne landmålerudstyr. Det moderne udstyr gør, at teknologien er i orden. Det giver en mere præcis opmåling af skel. Vi sørger for, at din grund bliver opmålt korrekt, så du har helt styr på, hvor skel er placeret.​

Når vi udfører opmåling af skel, er præcision den vigtigste faktor for os. Du kan derfor trygt overlade opmåling af skel til os. Vi sørger for, at det bliver udført korrekt og effektivt. Vores ekspertise inden for området gør, at vi kan foretage opmåling af skel på alverdens former for grunde.

Kontakt os for at høre mere om opmåling af skel

Er du interesseret i at høre mere om opmåling af skel, er du mere end velkommen til at kontakte os. Her kan du også høre mere om vores priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan vi også give dig det.

Kontakt os ved at ringe på telefon 44 48 81 87 eller skrive til os på post@robert-jakobsen.dk.​

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Rådhustorvet 7, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

Pilevej 2C
3300 Frederiksværk
​Telefon: 47 78 19 00

E-mail: post@robert-jakobsen.dk

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk