Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Robert Jakobsen Landinspektører ApS - landinspektør​ i mere end 20 år

​Robert Jakobsen Landinspektører ApS stiftede sit firma i 2016 efter mere end 20 år i landinspektørbranchen.

Robert har en bred erfaring med alle landinspektørfagets facetter lige fra matrikulære sager, teknisk opmåling, planlægning og til rådgivning og foreningsarbejde.

Robert har et ønske om hele tiden at blive bedre og udvide sin viden til gavn for sine kunder. Derfor er han nu næsten færdig med den treårige ejendomsmægleruddannelse. Denne uddannelse giver ham en bredere viden inden for bl.a. finansiering, omsætning og beskatning af fast ejendom, hvilket er vigtigt, når han skal rådgive kunder, der bl.a. står overfor udstykning af deres ejendom og tilkøb af naboejendom.

Da Robert startede sit firma havde han et ønske om at skabe mere smidige arbejdsgange og sætte kunden i centrum fra start til slut. Robert fik en flyvende start i 2016 med en stor efterspørgsel på hans ydelser. Derfor ansatte han kort efter opstart landinspektør Jonas Jensen. Senere er landinspektør Søren Viktor Jensen ligeledes blevet ansat. De tre arbejder nu tæt sammen for at løse firmaets opgaver og sikre kunderne høj kvalitet og en god service hver gang.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk