Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Robert Jakobsen Landinspektører ApS - landinspektør​ i 25 år

​Robert Jakobsen stiftede sit firma Robert Jakobsen Landinspektører ApS i 2016, i Farum efter mere end 20 år i landinspektørbranchen.

Robert Jakobsen har nu rundet de 25 år i landinspektørbranchen og har en bred erfaring med alle landinspektørfagets facetter lige fra matrikulære sager, teknisk opmåling, planlægning og til rådgivning og foreningsarbejde. Han har arbejdet for alle typer af kunder, lige fra den almindelige lodsejer, der skal have fastlagt sit skel, entreprenører, bygherre, landmænd. Robert har også udarbejdet sager for kommuner samt statslige virksomheder og myndigheder.

​Robert Jakobsen arbejder ud fra en filosofi om åbenhed og ærlighed. For ham er det vigtigt, at kunden altid er i centrum, og at den valgte løsning altid bygger på en fælles beslutning. Den valgte løsning skal altid være fagligt korrekt og udføres til en konkurrencedygtig pris.​​


Robert Jakobsen har et ønske om hele tiden at blive bedre og udvide sin viden til gavn for sine kunder. Derfor har han taget treårige ejendomsmægler-uddannelse, som giver ham en bredere viden inden for bl.a. finansiering, omsætning og beskatning af fast ejendom. Det er vigtigt viden, når han skal rådgive kunder, der bl.a. står overfor udstykning af deres ejendom og tilkøb af naboejendom.

​Da Robert Jakobsen startede sit firma havde han et ønske om at skabe mere smidige arbejdsgange og sætte kunden i centrum fra start til slut. Robert fik en flyvende start i 2016 med en stor efterspørgsel på hans ydelser.​

​Robert har sidenhen ansat flere landinspektører og har i dag landinspektørerne Stine Balsløv Jørgensen og Nikolaj Backman ansat. De arbejder alle tre tæt sammen for at løse firmaets opgaver og sikre kunderne høj kvalitet og en god service hver gang.

​I sommeren 2021 har Robert Jakobsen Landinspektører udvidet firmaet med en afdeling i Frederiksværk. Nu dækker de tre landinspektører afdelingerne i hhv. Farum og Frederiksværk for at kunne være tættere på de lokale kunder i både Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Rådhustorvet 7, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

Pilevej 2C
3300 Frederiksværk
​Telefon: 47 78 19 00

E-mail: post@robert-jakobsen.dk

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk