Personlig service

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Situationsplan og projekteringsgrundlag

​Før man starter med at projektere et byggeri, er det vigtigt at have et korrekt og opdateret projekteringsgrundlag for at undgå ubehagelige overraskelser og fordyrende udfordringer sent i byggeprocessen. I denne forbindelse foretager vi:

  • ​Opmåling og fastlæggelse af ejendommens skel samt vurdering af om, der er uoverensstemmelser mellem de registrerede skel og de fysiske brugsgrænser på ejendommen, som kan være opstået som følge af hævd.
  • ​Opmåling af grunden og udarbejdelse af en situationsplan med alle relevante forhold, herunder koter på grunden og i skel til beregning af blandt andet skrå højdegrænseplan, facade- og bygningshøjder samt indhenter ledningsoplysninger fra LER-registret.
  • ​Servitutundersøgelse samt gennemgang af områdets lokalplan, byggelinjer mv.
  • ​Udarbejdelse af en ejendomsrapport, der gennemgår alle relevante forhold, som bygherren skal være opmærksom på i forbindelse med opførelse af bebyggelse på grunden.

Når vores arbejde er udført, står du og dine rådgivere med et projekteringsgrundlag, som kan anvendes til myndighedsbehandling og dokumentation. I ved præcis hvilke begrænsninger, der ligger på ejendommen. Alle forhold er kendte og derfor vil I opleve en mere gnidningsfri byggeproces uden ubehagelige og fordyrende overraskelser sent i projekterings- eller byggeprocessen.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dine/jeres ønsker og forventninger.

Kontakt os her

Robert Jakobsen Landinspektører ApS

CVR: 38229591

 Find os på kortet

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Christinethorsen.dk